Medlemskap i MoD 1 år

(12 kundrecensioner)

100 kr800 kr

Som medlem i MoD stödjer du vårt arbete för mänskliga rättigheter och demokrati samtidigt som du har möjlighet att påverka MoDs politik och delta i våra event.

För att få första månaden gratis genom att betala med kort använd denna länk istället.

Välj din medlemsnivå nedan:
100 kr – Student
150 kr – Pensionär
200 kr – Ordinarie medlemsavgift
300-800 kr – Stödmedlem

-
+

Specifikationer

SKU: N/A Category: Tags: , , , ,

Beskrivning

Som medlem i MoD stödjer du vårt arbete för mänskliga rättigheter och demokrati samtidigt som du har möjlighet att påverka MoDs politik och delta i våra event.

För att få första månaden gratis genom att betala med kort använd denna länk istället.

Ytterligare information

Medlemstyper

Stödmedlem 1200, Stödmedlem 800, Stödmedlem 500, Stödmedlem 500, Stödmedlem 300, Ordinarie pris 200, Reducerat pris 150, Ungdom (<25) 100

12 recensioner av Medlemskap i MoD 1 år

 1. Jorge Hidalgo

  Stödjer MOD till 100 %, för fria tänkande personer som kämpar för vår Fri Demokrati. VIVA MOD.

 2. Andreas Sidkvist

  Skriv gärna en recension här om varför du väljer att stödja MoD.

 3. Rainee Raassina

  Fantastiskt att det bildats ett parti som kan stå för människors faktiska rättigheter

 4. Tord

  Älskar namnet MOD, vilket vi Svenskar nu behöver stå upp för när rädslornas mörker vill slå sina klor i vårt undermedvetna!

 5. Anonym

  Ni är extremt MODiga och har funnits där för mig och många andra i blåsväder. När jag tackade nej till mrna-medicinen så blev fick jag utestängd från mina arbetsuppgifter, ändå ha kvar mitt patientansvar som sjuksköterska i kommunen. Detta var den värsta tiden i mitt liv och tyvärr har all tillit till myndigheter försvunnit efter pandemin. När storbolag och organisationer köper upp politikerna är det farligt för medborgarna. Tack för att ni finns, ni följer hjärtat istället för pengar och begär! Jag tänker nu swisha mitt bidrag! <3

 6. Mattias Johansson (verifierad ägare)

  Tack till er som startade MoD! Jag är medlem i MoD för att hjälpa till så att MoDs valmanifest kan genomföras och förhoppningsvis komma med egna förslag.

 7. Gunilla Wigertz (verifierad ägare)

  Jag har varit medlem i partiet Enhet ända sedan början av 90-talet och har även gått med i partiet MoD, då jag ser att dessa båda verkligen kompletterar varandra. MoD har drivkraften, tydligheten, gnistan och – Modet. MoD fångar upp dagsaktuella frågor som dyker upp i samhället och skapar möjligheter för oss att säga ifrån till de frihetsberövande åtgärder som skrämmande nog blir alltmer tydliga. Tacksam för MoD som ger mig en röst och inte minst hopp! 🌟💛🌟

 8. Sten Lindahl (verifierad ägare)

  Plötsligt finns MoD och jag väljer MoD och allt är inte längre helt nattsvart! Med förut okända Deep State (finns i Sverige också), New economic forum med planerat folkmord i samarbete med WHO och FN, med användning av Pentagons kemiska stridsmedel som kallas vaccin, och Big Phama som vill sälja sina kemisk-tekniska produkter som minskar symtom men skapar lönsam livslång användning av deras kemisk-tekniska produkter, motarbeta naturläkemedel och psykologisk behandling och samtalterapi som de inte tjänar pengar på, FN:s World Depopulatiom Plan, Big Tech som bestämmer vad vi får tycka och säga, straffet kan bli mycket hårt om vi tycker, säger fel – ibland karaktärsmord med hjälp av MainStream Media, MSM. Big Food som skapar sjukdomar och brist på viktiga naturliga näringämnen och kanske viktigast av alla är Mainstream Medias tidningar och TV och som ständigt ljuger och döljer fakta!
  De är min anledning att välja Mod!

 9. Sten Lindahl (verifierad ägare)

  Vet vi alla om hur bra det här/vi är. Alla medlemmar borde som julklapp få MoDs emblem på en knappnål att sätta på kavaj/skjorta/klänning för att visa att man är en del av Den Nya Ljusa Framtiden som tillhör MoD!

 10. Sten Lindahl (verifierad ägare)

  Hej Stockholmsgruppen/Årsta!
  Jag föreslår att stockholmsgruppen möts sista onsdagen var månad, alltså konstituerande möte 28 februari 2024. Start kl 1800.
  Föreslår preliminärt att vi då möts på cafe Arstabo vid Årsta torg. Välkommen!
  Vänligen Sten

 11. Sten Lindahl (verifierad ägare)

  Hej Stockholmsgruppen/Årsta!
  Upprepar för säkerhets skull information till Stockholmsgruppen/Årsta. Det är ju ingen recention men hittar ingen bättre plats att skriva på just nu.
  Stockholmsgruppen/Årsta möts förslagsvis sista onsdagen var månad med första konstituerande möte 28 februari 2024. Start kl 1800.
  Vi möts första gången på cafe Årstabo vid Årsta torg den 28 februari 2024. Start kl 1800.
  Det är många medlemmar som bor i olika områden i Stockholm och ibland rätt långt från varandra. De bör, tycker jag, få egna grupper, tex Stockholmsgruppen/ Hässelby eller Stockholmsgruppen/Farsta. Motivet är att de lokala grupperna enligt min uppfattning inte bör bli för stora utan vara små mycket informella grupper på ca 5-10 medlemmar för spontana diskussioner om allt möjligt. En del resulterar i förslag som går till sekretariatet för godkännande. Vi kan diskutera det nästa onsdag och ge förslag till sekreatiatet som sedan ev. fattar beslut om ev nya lokala grupper i Storstockholmsområdet.
  Vänligen
  Sten

 12. Andreas Sidkvist (verifierad ägare)

  Hej Sten,
  Fint att du håller på att styra upp ett möte för aktiva i Årsta. Låter som precis rätt ingång och tankar för att komma igång i mina öron. Gruppen för aktiva i Årsta ligger som en undergrupp till MoD i Stockholm stad. Du kan komma till gruppen direkt genom denna länk när du är inloggad:
  https://modunity.se/grupper/mod-i-arsta/
  Då kan du få kontakt direkt med alla aktiva i Årsta. Här syns din kommentar bara för de som är inloggade eller besöker stödbutiken.
  https://modunity.se/grupper/mod-i-arsta/
  Men jag låter kommentarerna här ligga kvar någon vecka för kännedom.
  Med vänlig hälsning,
  Andreas Sidkvist

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …