Stödprenumerant MoD Media (månatligen eller årsvis)

Från: 55 kr / månad

Här skaffar du en prenumeration på MoD media via kortbetalning per år eller månad. Vill du hellre betala årligen via Swish eller Bankgiro använder du denna länk istället.

Vill du stödja tillkomsten av ett nytt medium som är tvärpolitiskt och som vänder sig till alla som tycker att mänskliga rättigheter, demokrati och yttrandefrihet är värt att stå upp för?  Som prenumerant på MoDs nya digitala tidning får du nyheter med fokus på folkhälsa, fred och våra alltmer hotade friheter.

Som prenumerant kommer du få möjlighet att påverka mediekanalens reportage och utveckling framöver samt bli delaktig i mediekanalens arbete.

 

Rensa
-
+

Specifikationer

SKU: N/A Category: Tag:

Beskrivning

Satsningen på en egen mediekanal är ett led i arbetet med att MoD ska ta sig in i EU-parlamentet i juni 2024.

Mer om MoD Media

Skulle du vilja ha möjlighet att själv ställa frågor till ledande beslutsfattare, läkare, experter, aktivister, myndigheter och journalister om dina hjärtefrågor? Vill du se mer granskande journalistik där ansvariga beslutsfattare ställs till svars för sina beslut? Vill du läsa krönikor om det som sker i Sverige och världen som kommer från människor som inte är en del av etablissemanget och därför har andra perspektiv?

Är du trött på åsiktskorridorer, polarisering, och enkla färdiga narrativ och uppdelning i vi och dom, ond och god? Vill du ta del av och vara en del av en samhällsdebatt som fokuserar mer på jordnära lösningar och visioner än att drömma om fornstora dagar eller teknokratiska fantasier om resor till mars?

Nu startar vi en digital mediekanal (i första steget) med ovanstående ambitioner.

Vi börjar med att publicera intervjuer med ledande personer globalt inom motståndet till ovetenskapliga restriktioner och osäkra injektioner. Såsom amerikanska patologen Ryan Cole, brittiska kardiologen Aseem Malhotra, tidigare konsulten för WHO, folkhälosexperten Astrid Stuckelberger, uppfinnaren av mRNA-tekniken Robert Malone samt rumänske EU-parlamentarikern Christian Terhes, tyska EU-parlamentarikern Christine Anderson för att nämna några.

Vi planerar även att intervjua ledande kritiker i Sverige gällande covidpoltiken såsom medgrundarna till Läkaruppropet Sven Roman, Nils Littorin, Sebastian Rushworth initiativtagarna till Sjuksköterskeuppropet Lotta Harming med flera.

En annan viktig fråga är att låta några av alla de tiotusentals människor som skadats senaste åren av osäkra injektioner berätta om det. Vi kommer även ställa de ansvariga för denna ofattbara tragedi till svars.

Mediesatsningens bredare fokus förutom covid kommer vara folkhälsa, folkbildning, demokrati, yttrandefrihet och fredsfrågor samt de frågor våra prenumeranter vill att vi ska fördjupa oss i. Formatet initialt är digitalt i text, bild och ljud. Finns det stort intresse kan det även bli aktuellt med en pappersutgåva.

Låter detta intressant?
Teckna en prenumeration för endast en kaffe i månaden idag!

Liknande medier som är i verklig opposition och granskar makten utifrån finns i NorgeTysklandÖsterrike och USA bland annat och vi planerar att samarbeta om artiklar med dessa samt de svenska medier som tar upp liknande frågeställningar som vi vill lyfta.

Ytterligare information

Välj prenumeration

Stödprenumeration 300 kr / månad, Stödprenumeration 200 kr / månad, Stödprenumeration 100 kr / månad, Helår 540 kr årligen (45 kr / månad), Månadsprenumeration 55 kr / månad

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stödprenumerant MoD Media (månatligen eller årsvis)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.